TYPES er et digitalt byrå som tilbyr effektiv markedsføring, film og attraktive nettsider for bedrifter som vil vokse – la oss skape resultater sammen!

Film

TYPES Film produserer videoinnhold etter ditt behov! Trenger bedriften din synlighet på Sosiale Medier?

Vi har kompetanse på produksjon av promofilmer for eksterne kunder og internt videoinnhold på våre egne kanaler. Film er tilgjengelig på alle de populære plattformene, og er derfor en av de beste måtene å promotere seg selv på.

Vi har utstyret og kompetansen for en profesjonell gjennomføring.

Digitalt design

Din merkevares verdier og visjoner forsterkes og videreutvikles av vårt team med webutviklere, markedsførere og digitale designere. Forretningsinnsikt og kreativitet vektlegges når vi lager visuelle historiefortellinger.

Vi sørger for å videreføre formspråket fra den visuelle profilen inn i andre prosjekter, som for eksempel nettsider, apper, promofilmer osv, slik at avsenderen av budskapet fremstår tydelig.

I TYPES Design dekker vi alle dine designbehov. Enten det er å fornye en eksisterende visuell profil eller utvikle en ny, skreddersydd til akkurat din bedrift.

Marketing

Gjør din bedrift synlig på nett gjennom effektiv markedsføring

Markedsføring i dag kan være en vanskelig jungel å navigere i. Vi hjelper deg på rett vei for å finne den beste løsningen som passer din bedrift.

Vi hjelper mange ulike bedrifter med markedsføring. Vi kan bistå din bedrift med med å sette opp din første effektive kampanje på Facebook, eller gjennomføre mer komplekse kampanjer som går over en rekke plattformer som; Snapchat, Google Ads og Mailchimp for å nevne noen.

Trenger bedriften
din annonsefilm,
ny visuell profil
eller hjemmeside?

TYPES – En avdeling i Intus