Realwear – For bygg og anlegg

Hva er Realwear?

Realwear er en stemmestyrt “smartbrille” som kan spare bygg og anleggsbransjen for ekstreme kostnader. Den er laget for røft bruk, er vanntett, støvtett og tåler fall på betong fra 2 meters høyde! Den har også et kamera, termografi-kamera og en veldig god støydemping for å sikre samtaler med god kvalitet under støyende miljø.

Les mer hvordan du kan bruke Realwear lenger ned

 

Få ned kostnadene og bli mer effektiv

La oss ta for oss en prosjektleder på en byggeplass. I et byggeprosjekt er mange fag representert, med Realwear kan man kalle inn til et digitalt møte og invitere både vvs, el, arkitekt osv. for en gjennomgang. Ved å bruke Realwear kan alle sammen delta i møtet og “se gjennom øynene” til prosjektleder. Her kan vi påpeke feil, komme med innspill og få løst utfordringer med en gang! Her vil vi i et prosjekt spare veldig mange møter og timer, en viktig faktor for levering på budsjett og tid!

Realwear partner

En lønnsom investering!

Etter lang fartstid i business så har vi til gode å se et produkt som er så kostnadsbesparende som Realwear! De utfordringen denne smartbrillen kan løse er mange, innenfor et bredt spekter av bransjer. Realwear er ikke et nytt produkt, dette har blitt brukt bla. offshore i mange år og brukes av de største selskaper globalt, som BMW, Shell, Volkswagen, MAN med flere!

At ny teknologi kan være enkel å ta i bruk, det er Realwear et eksempel på. Her går opplæring raskt og grensesnittet er intuitivt. Ønskes det et pilotprosjeket så har vi gode rutiner for et grundig prosjekt med effektmåling! Vi har også systemutviklere for å gjøre integrasjoner med dine fagsystemer

Få en demo av Realwear nå!

Effekten av smartbrillen sett mot invevsteringen er i de aller fleste tilfeller en “no-brainer”. Men det forutsetter at din bedrift har god kjennskap til kostnadsaspektet på de type arbeider som brillen kan effektivisere. Vi kan ikke gjøre annet enn å oppfordre deg til å ta kontakt med oss for en demo. Om du bare er nyssgjerrig, allerede har sett fordelene eller ønsker å være i front av ny teknologi – Et uforpliktende møte tar vi uansett hvor i landet dere sitter!

Jeg vil i første omgang bli kontaktet på: