La oss lage en integrasjon – Forenkle hverdagen til din kunde og deg selv!

Ikke bruk tid på manuell innlesing av filer og punching, la oss lage integrasjoner med din kundes fagsystem og ditt regnskapssystem!

Mange timer spart!

Integrasjoner forenkler hverdagen, en integrasjon gjør at dataene flyter mellom systemene uten at du trenger å bruke tid eller huske på å utføre oppgaven. Dette reduserer tid i arbeidet og drar ned kostnaden for både deg og din regnskapskunde. Tid du kan bruke på andre oppgaver!

poweroffice logo.

Poweroffice

Intus er integrasjonspartner med Poweroffice. Dette lar oss lage  applikasjoner til Poweroffice som gjør din kunde ekstra fornøyd! Hør med oss for å gjøre hverdagen enklere.

Tripletex

Tripletex har et godt dokumentert API som gjør det enkelt å lage integrasjoner for enklere samhandling mellom systemer. Har du kunder som du vil knytte tettere til deg? Ta kontakt!

Eaccounting

Eaccounting er jo som kjent et program for de mindre bedriftene. Men det er ingen ting i veien for at vi kan gjøre jobben mer effktiv! API er godt dokumentert og en integrasjon kan gjøre alles jobb enklere!

Intus har laget integrasjon for
Autoinkasso og Poweroffice GO

Autoinkasso er et system for å sende utestående fakturaer til inkasso på en enkel og effektiv måte. Intus har videreutviklet denne løsningen, ved å integrere Poweroffice GO. I dag kan man hente inn fakturaer fra system som eAccounting, Tripletex og Poweroffice GO

{

“Autoinkasso lar kunden selv markere hva som skal sendes til videre innfordring, vi opplever at vår egen løsning er et nyttig verktøy som våre kunder setter pris på! Intus har laget integrasjonen mellom Poweroffice og Autoinkasso, raskt og effektivt!

-Tor-Arne Jensen, daglig leder, Alpha Økonomi

Ta kontakt i dag!

Kontakt oss i dag så kan vi sammen se på hvordan vi kan effektivisere arbeidet for deg og din kunde