Publy innsjekk for besøkende

Effektiv innsjekk med Publy

Med Publy Innsjekk får du en løsning som gjør det raskere og mer effektivt å ta i mot besøkende. Løsningen er enkel å sette opp, og integrert med både Outlook og Google Workspace. Besøkende registrerer seg på en touch-skjerm ved inngangen, og en SMS går til den ansatte. Vår innsjekkløsning er også korona-vennlig, gjennom at besøkende kan registrere sitt besøk ved å bruke egen telefon. På den måten unngår man at mange trykker på samme skjermflate.

Innsjekk tilpasset din bedrift

Med Publy Innsjekk er det ingen begrensning på antall besøkende eller ansatte. I tillegg kan løsningen tilpasses din bedrift og visuelle profil. Last opp logo og legg inn ønsket profilfarge, og du får en brukerflate som er skreddersydd til din bedrift.

Når den besøkende sjekker inn søker man enkelt opp personen man skal møte, skriver inn navn og nummer og en SMS med denne informasjonen går til mottageren. Publy Innsjekk kan også tilpasses med andre varslingsmetoder, men SMS er en god måte å sikre at den du skal besøke får det med seg.

innsjekk-løsning tilpasset bedrift
Publy innsjekk

Full smittesporing med Publy

Publy Innsjekk gir også mulighet for full smittesporing. Skulle det vise seg at det har vært smitte i dine lokaler, så kan man enkelt eksportere en liste over alle besøkende for den perioden man ønsker.

Tilpasset GDPR
Vi har selvfølgelig tatt hensyn til personvern i Publy Innsjekk. Informasjon som telefon og navn blir slettet etter 10 dager, på denne måten trenger du ikke tenke på at du oppbevarer personinformasjon som er i strid med loven. Listen kan umiddelbart sendes til helsemyndigheter for full smittesporing.

Kombiner med infoskjerm

Publy Innsjekk styres fra samme plattform som Publy infoskjerm-løsninger. Du kan på denne måten ta i bruk både infoskjermer og innsjekk i samme løsning. Publy har et rikt utvalg av applikasjoner som gir deg stor verdi!