Øk salget og få flere drop-in med salgsskjermer!

En infoskjerm i vinduet er en enkel måte å få flere til å booke time! En skjerm inne i salongen er en utmerket måte for mersalg av hårprodukter. Sammen med Headquarter gir vi deg sterkt rabatterte priser på skjerm og lisens!

2
Flere Drop-Ins

Har du en lokasjon med mange forbipasserende? Dra de inn i salongen med bevegelige bilder på en skjerm. Bra for drop-in og branding av din merkevare!

Mersalg

Når kunden først er i salongen så er det en flott mulighet å eksponere attraktive produkter på skjerm! Det skal ikke mange salg til for at denne blir lønnsom!

Brukervennlig og enkel

Med Publy infoskjerm styrer du alt som viser på skjerm fra app eller på nett. Den er enkel i bruk og krever minimalt med opplæring!

Headquarter tilbud

Som medlem får du de beste prisene på både skjerm og lisens! Vi leverer mange type skjermer og du finner garantert noe som passer din salong!

Våre pakkeløsninger

Hisense 55 salgsskjerm
Hisense 55 salgsskjerm
Hisense 65 salgsskjerm

Enormt utvalg av skjermer

Vi leverer et stort utvalg av skjermer til virksomheter i Norden. Ønsker du heller Samsung eller Sony Bravia så er i partner her og kan gi gode priser.Har du et spesielt ønske er du velkommen til å ta kontakt med oss! Vi leverer utendørs og innendørs skjermer, LED skjermer, stående skjermer, batteri drevet skjermer og dekorskjermer. Kontakt oss for et godt tilbud tilpasset din salong! 

Markedsføring og Design

Intus har en egen Design og Marketing avdeling kalt TYPES. Ønsker du å få flere bookinger og markedsføre din bedrift, eller en fresh nettside? Kontakt oss gjerne og sjekk ut TYPES her.

Få et komplett tilbud i dag!

Salgsskjermer gir økt omsetning! Kontakt oss i dag, så gir vi deg beste råd for skjerm og løsning for din salong!

Vishman Srikaran

COO

Telefon: 459 00 999
E-post: Vishman@intus.no