Enkel – Smart – Infoskjerm!

Intus er sertifisert Publy-forhandler! En brukervennlig og smart infoskjerm løsning

Prøv en infoskjerm!

Selg mer og engasjer dine kunder. Med Publy er det enkelt å skifte budskap og lage kreativt innhold med få klikk! Publy har en rekke apper som er integrert i løsningen, facebook, været, Instgram eller en smart-app som styrer innhold basert på været på din lokasjon, mulighetene er mange. Publy er tilgjengelig på alle Android skjermer, Samsung og har egne mediespiller for deg som allerede har skjerm. Her er noen av våre fornøyde kunder:

kunder Publy

Ankomstregistrering

Vi leverer også ankomstregistreing fra Publy. Ønsk dine kunder velkommen på en profesjonell måte! Kunde registrerer sin ankomst på skjerm og en sms varsling går til den som får besøk slik at kunden kan møtes. Publy Innsjekk sørger også for at du har en godkjent løsning for å registrere besøkende ift. smittevern. Personvern er selvfølgelig ivaretatt. Les mer om Publy Innsjekk på Publy.no

Kontakt Intus om infoskjerm

Om du ønsker å selge mer, gi kunder et godt inntrykk eller å bruke infoskjerm til internt bruk, så har vi en enkel og smart løsning. Vi kan også integrere Publy med ditt system slik at du får opp den inforasjonen du ønsker på din infoskjerm!

Vi vil bistå i ditt digitale prosjekt!

Kontakt oss i dag så kan vi sammen se på hvordan vi får ditt digitale prosjekt fra ide til ferdigstillelse! Vi stiller til møte helt uforpliktende!